Εταιρεία


Είμαστε μια δυναμική και ευέλικτη εταιρία, που ασχολείται με την παραγωγή θεατρικών παραστάσεων και όχι μόνο… Από τα πρώτα μας βήματα είδαμε τις παραγωγές μας να γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία, παίξαμε σε γεμάτα θέατρα και ακούσαμε πολύ καλά λόγια τόσο από το κοινό όσο και από τους κριτικούς του θεάτρου στον Τύπο και στα ΜΜΕ. Και αυτό μας δίνει δύναμη και αισιοδοξία για τα επόμενα βήματά μας.

Η Ερωφίλη είναι καινούργια στην θεατρική παραγωγή, παλιά όμως στον χώρο του θεάματος, καθώς αριθμεί 30 χρόνια ζωής (από το 1990) στο καλλιτεχνικό γίγνεσθαι, έχοντας φιλοξενήσει τα μεγαλύτερα ονόματα του θεάτρου και του κινηματογράφου, μεταξύ άλλων τους Ρ. Βλαχοπούλου, Ντ. Ηλιόπουλο, Ν. Κούρκουλο, Κ. Χατζηχρήστο, Κ. Βουτσά, Γ. Κωνσταντίνου, Κ. Καζάκο, Ν. Ρίζο, Μ. Ντενίση, Α. Βαγενά, Σ. Μουστάκα, Σ. Ψάλτη, Κ. Δανδουλάκη, Π. Φιλιππίδη, Γ. Μπέζο, Γ. Κιμούλη, Θ. Καρακατσάνη, Β. Τσιβιλίκα, Γ. Μιχαλακόπουλο.

Οι χώροι μας είναι το μεγαλύτερο κινηματοθέατρο στην Ελλάδα, το ΆΛΕΞ στο Πόρτο Ράφτη και τον πρόσφατα ανακαινισμένο με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές κινηματογράφο ΖΕΑ στον Πειραιά. Και έπεται συνέχεια.

Όραμά μας είναι να δημιουργούμε ποιοτικά έργα παραστατικής Τέχνης, να παράγουμε πολιτισμό και να ανακαλύπτουμε νέους δημιουργούς και νέους δρόμους. Γι' αυτό μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, ειλικρινά θα χαρούμε.


Ερωφίλη Θεατρικές Επιχειρήσεις | Θεατρικές Παραγωγές & Παραστάσεις & Περιοδείες σε όλη την Ελλάδα
Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image